Майстерня

Майстерня

Наші вихованці підростають, сповнені мріями про навчання та набуття професії. Та, нажаль, для багатьох дітей мрії залишаються лише мріями, адже для навчання у коледжі чи університеті потрібні неабиякі кошти. Щоб допомогти дівчатам та хлопцям здобути професійні навички, у 2012 році ми відкрили проєкт «Майстерня». Наша майстерня складається з трьох відділень.

Майстерня для юнаків. Тут хлопці навчаються працювати з інструментом, вивчають основи будівельних та ремонтних робіт. Вони мають змогу попрактикуватися разом з ремонтними бригадами в якості помічників та, в майбутньому, заробити свої перші гроші.

Наразі, це відділення майстерні тимчасово не працює. Ми шукаємо чоловіка, який би поділився своїми знаннями та досвідом з юнаками.

Майстерня для дівчат має два відділення.

Швейна майстерня. Під наставництвом професійних швачок дівчата навчаються шити та ремонтувати одяг. Наша майстерня має все необхідне для навчання: швейні машини, оверлок, професійні праски, кравецькі манекени тощо. Дівчата з захопленням поринають у навчання, адже навчатися у гарних умовах дійсно в радість. Старші групи вже можуть похизуватися сукнями та спідницями власного виробництва. Звичайно, ми радіємо разом з нашими юними майстринями і сподіваємось, що засвоєні навички стануть дівчатам у пригоді.

Навчання перукарській, манікюрній та педикюрній справам. Для тих, хто мріє про роботу у салоні краси, наша майстерня допомагає наблизитись до мрії. Тут дівчата навчаються як теорії, так і практиці. Навчання має три рівні, і з кожним рівнем вміння наших юних майстринь стають все кращими. Після останнього іспиту дівчата отримують у подарунок професійний набір. Тож вони мають змогу розпочати свою власну справу та заробляти завдяки набутим навичкам.

Більше про швейну майстерню в цьому відео.