Новини

Війна

Вже дві доби поспіль ЗСУ, резервісти та добровольці відстоюють підступний напад «клятої сусідки». Поки Українська Армія нас захищає, ми намагаємось бути корисними на місцях. Складно концентруватися на роботі, адже діти наших співробітників сидять зараз в бомбосховищах у різних Українських містах, рідні люди евакуюються під обстрілами з найгарячіших точок. Господи, допоможи пережити цю страшну війну!

Ми надали прихисток кільком сім’ям вимушених переселенців, відбираємо для них з гуманітарної допомоги одяг, взуття, постільну білизну, ковдри. Вже перевезли наші запаси картоплі, аби роздавати потребуючим. Особливої підтримки потребують наші вихованці, адже діти налякані. У багатьох родинах немає запасів продуктів, а полиці з крупами та хлібом в магазинах пусті. Ми готуємо та годуємо! 

Якщо ви змушені були втікати з-під обстрілів, зараз знаходитеся в Світловодську та потребуєте допомоги одягом, взуттям, постільною білизною, ковдрами, продуктами харчування (багато у нас немає, але чим зможемо-допоможемо) звертайтеся до нас за телефоном 0968704510. Господи, бережи Україну!