Новини

Бажаємо мирного Різдва!

«Давайте швидше, мені не терпиться побачити Марію і Йосипа». – діти маленькими групами поспішають на наш Різдвяний ярмарок, якого вони так довго чекали. І ось яскравий двір заповнений світлом та казкою відкривається перед дитячим взором. Лунає тиха різдвяна музика, вертеп з героями різдвяноі історії в центрі двору. Свято починається, Різдвяний ярмарок відкрито! Театральна вистава прямо поміж дітей додала реалістичності і ще більше занурила нас в Біблійні події. То Марія з Йосипом шукали місце на ночівлю, питаючі пораду у дітей, а от вже і янгол здивував пастухів і вони поспішають до ясел. А це мудреці запитують у дітей чи не чули вони щось про народження царя. А ось дитячий хор починає свій виступ, так ніжно і старанно дівчата виспівують «Тиха ніч, свята ніч…» Особлива Різдвяна атмосфера наповнює кожне серце. Урочиста частина завершена і тепер діти можуть скупитися на ярмарці. Весь грудень вони виконували різні завдання та «заробляли гроші»  щоб сьогодні купити все що сподобається. М’які іграшки, пазли, конструктори та інші дитячі дрібнички лежать на різдвяних прилавках, а діти з задоволенням роздивляються і купляють те що сподобається. Чи продовжується війна в той самий час? Так. Але в цьому місті Божий мир та захист і ми так особливо відчуваємо це. Дякуємо за ваші молитви і вашу підтримку! Різдвяні події підійшли до завершення і ми вдячні Господу шо вони були можливими в цей складний час.

Ми також раді вітати зі святом Різдва Христового наших друзів, волонтерів, усіх хто підтримує та допомагає в нашій праці. Щасливого Різдва!!!

Співробітники благодійного фонду «Міст надії» проведуть Святкові дні зі своїми сім’ями з 25 грудня 2023 року по 7 січня 2024 року включно. Миру, злагоди та разом до перемоги в новому 2024 році!!!